DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:



TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dissabte, 11 de juliol del 2009

EL DIA QUE EM MORI

.
.
El dia que em mori d'aquí uns cent disset anys, concretament el vint-i-tres de març del 2116, tothom estarà content, per que hauré assolit la meva última fita. Hauré viscut el que hauré volgut i a més hauré mort feliç.
.I em prepararan els funerals, que seran senzills, i hi serà tothom. Els que van passar per la meva vida i els que hi seran en el moment en qüestió, en l'últim moment.
.
No sé, si em passaran per una d'aquestes esglésies catòliques a vessar d'hipocresia, i si algú d'aquests anomenats capellans es dignarà a fer alguna missa i parlar del seu germà (jo) amb paraules aduladores i recordant tot el que m'han estimat, i que ara s'obrirà per mi una nova vida, la que tots esperem quan deixem aquest món. Quan en realitat, segurament, ni m'haurà conegut, ni sabrà absolutament res de mi, el seu germà (hipòcrita!!!).
.El que si que m'agradaria és que hi hagués força gent, però que hi fossin sincerament, per dir-me un a reveure company...
....mentre de fons sonarà seriosa i solemne LA MUIXERANGA (clickeu aquí si voleu sentir-la).

De ben segur que quan soni, mort i tot se'm posaran els pels de punta en aquest cos que ja hauré deixat i després el purificarem amb foc. I desitjo que algú llenci les meves cendres des de qualsevol muntanya del meu país, des de qualsevol compresa de Fraga a Maó (d'Oest a Est) i de Salses a Guardamar (de Nord a Sud). A qui ho faci li agrairé eternament.
.
No tingueu presa, però heu de saber que us espero a tots. Un petó i una abraçada, i ja ho sabeu, deixeu un espai a l'agenda pels volts del vint-i-tres de març del 2116.
.
MENTRE TANT CUIDEU-VOS MOLT!!!!
.
.

3 comentaris:

Buscador d'Indrets. ha dit...

JO en el meu funeral espero i desitjo que no em entrin amb una esglesia i cap celebració. La gent que m'estima ja ho sap....
Amb la gent i les celebracions han d'estar i s'han de fer en vida.
Amb el cos primer que aprofitin tot allò aprofitable, si pot ser amb bona gent (llàstima que no es pugui escollir ) i amb les cendres la veritat com si no les volen recollir, segurament la mitad d'aquestes són restes de la caixa i no del cos.
lo important viure la vida i no pensar el que et queda!!!!!
neus

papallopis ha dit...

quin martiri aguantar-te fins el 2116, es aquesta data oi? posats a fer, per que no el 2226 o 4155?, trobo que aquest darrer any ja m'hauré fet una mica gran i no podré assistir als funerals dels amics, ja saps, el tac-taca, la tensió, els glaucomes, la tiroides....Esper que sàpigues disculpar-me si no assiteixo al teu funeral i si algún dia em trober pul.lulant pel cosmos, no em dediquis cap dels teus sarcasmes, o sí, les bones costums no les hem de perdre ni morts.
Apa A10, alegria de la huerta!!!!!

CARLES ha dit...

AIXÍ SIA PAPALLOPS...