DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dijous, 5 de maig de 2011

VA DE L'ESGLÉSIA CAÒTICA...

.
.

Darrerament i per qüestions que no venen al cas, estic reflexionant sobre l'església, aquella en la que fa molts anys em van batejar introduint-me en la seva fe...


Cosa que amb el pas dels anys, a mesura que he anat posant seny i guanyant capacitat crítica, me n'he anat allunyant.


I ara mateix em pregunto com aquesta església que encobreix la pedràstia i la pedofília des dels seus més alts estaments, que acumula riquesa mentre al món hi ha gent que es mora de gana, que posa com a pal de paller a la família sempre númerosa es clar per que la prohibició d'utilitzar preservatius ja ho té això de fomentar el tenir molts fills, encara que la situació econòmica i social no doni per tenir més d'un, i no poder donar una vida de qualitat al nens nascuts en aquestes condicions.


Com aquesta església continua fen adeptes, que refermem la seva fe i a sobre en un ritual en el que et bufetegen?


... de debò que ho he intentat i no ho puc entendre.


Algú refermat en aquesta fe que prodiga aquesta església, hauria de seguir les seves regles, s'hauria de deixar dirigir com manen els cànons, i no fer tot allò que sigui pecat. El que em porta a pensar que qui accepta formar part d'aquesta mena de secta, hauria d'estar disposat/da renunciar a tot allò "que no està bé".


Si et ratifiques en aquesta forma de religió, als vuitanta-cinc anys, no veig gaires inconvenients per seguir les directrius que marquen els seus sagrats gurus, però si et refermes als vint anys, la vida es deu complicar un tant. O et busques una parella i et cases, i així podràs fer l'amor (sempre és bonic) tant com vulguis, això si filant prim amb les temperatures si no vols que casa teva acabi semblant una escola de la quantitat de criatures que acabaran havent. I si no et cases, ooooh!!! putada, a viure amb zero sexe, i si ets feble i caus en la tentació (això de caure en la tentació sempre és una excusa, un no cau si no vol) no et posis un preservatiu per què a les hores el pecat és doble.


Segueixo preguntant-me com pot haver qui se'n fa fervent seguidor, d'una organització que està en contra d'un mètode simple i barat però molt efectiu contra una malaltia com el SIDA o AIDS, tant m'és com se l'anomeni. Quins valors morals busca ningú en un sistema geràrquic corrupte que masses vegades s'ha posat al costat del feixisme més descarat, tot i els milions de morts que ha causat.


Em fa l'efecte que deixo de donar-li voltes a l'assumpte, jo crec en Déu, en el meu Déu, en els meus Déus, crec en la Mare Terra i en l'Univers, i els valors morals me'ls va donar ma mare i han anat evolucionant amb mi tal com he anat creixent. No necessito ningú que en nom del seu Déu em digui que està bé i que està malament, i menys si pertany a una església que prohibeix i censura l'amor lliure i en canvi hi té capellans als exèrcits (recordem que els exèrcits fan guerres), d'una església hipòcrita, que en nom d'un Déu bo i ple d'amor ha aniquilat cultures senceres per introduir el seu missatge en nom d'un tal Crist que si veiés com és aquesta església segur que s'arrepentiria d'haver deixat aquesta tasca en mans dels homes. Posaria la mà al foc que si Crist pogués veure en que s'ha convertit el seu somni, passaria vergonya, molta vergonya.


Fins aquí he arribat, necessitava buidar, per que no hi ha manera de trobar resposta a la meva pregunta, i d'aquesta forma quedo molt descansat.


Aaaaah!!! gràcies a Déu, un/a si amb el temps no ho veu clar sempre pot apostatar...

........


APA!!! ...ANEU AMB DÉU, QUE TOT I QUE VA FER MIRACLES NO HA ACONSEGUIT QUE L'ESGLÉSIA CAÒTICA SIGUI COM DÉU MANA.

.


.

3 comentaris:

Buscador d'Indrets. ha dit...

LES RELIGIONS S'HAURIEN DE PROHIBIR TOTES, JA QUE MENTIR I VENDRE COSES FALSES TAMBÉ ESTÀ PROHIBIT NO??
EL DIA QUE TOTHOM PENSI QUE S'HA DE SER BO I S'HAN DE RAONAR LES COSES I NO PERQUE TOT T'HO MANI O DIGUI UN DÉU, SEREM MILLORS PERSONES.
HI HA SEGUIDORS, PERQUÈ NECESSITEN UNA FALSA ESPERANÇA QUE NO EXISTEIX PER AFERRAR-SE A UNA CURA, UN VIDA DESPRÉS DE LA MORT,... EL QUE HEM DE FER ÉS VIURE COM SI ANESSIM A MORIR DEMÀ (PER QUÈ AIXÒ SI QUE POT PASSAR), VIURIEM MÉS INTENSAMENT, NO SE SI MÉS FELIÇOS..
LES RELIGIONS NOMÉS SÓN PROPAGANDA DE ESPERANÇA, JO LES VEIG COM LES PULSERAS POWER BALANCE, ESTAFADORS...

Buscador d'Indrets. ha dit...

.

CARLES ha dit...

Viu com si haguessis de morir demà, aprèn com si haguessis de viure per sempre

SAVIES PARAULES DE'N MAHATMA GANDHI