DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dijous, 2 d’octubre de 2008

HE SORTIT A PROVAR-ME DESPRÉS DE LES VACANCES

.
.Doncs ja ho he fet, he sortit a escalar després d'uns dos mesos sense fer-ho, i m'he posat a prova a la via Amatista (6a) a el Pilar del Segre a Vilanova de
Meià.
.
..................
..................SEGON LLARG (V)
.Via molt maca, tieseta i amb el grau mantingut a totes les tirades. Ens hem sentit bé, com quasi bé sempre que escalem, però ens ha quedat clar que necessitem fer gimnàs, i sobre tot..., sobre tot..  matxucar avantbraç, però molt.
Si hagués tingut una llum per marcar com està de carregada la bateria, l'hagués portat tota l'estona en vermell i fent pampallugues. Buff!!! em faltaven piles... quina por he passat.
.
................
.................EL TERCER LLARG
......................LLARG CLAU (6a)
.
Així que em poso ja a fer gimnàs i enfortir l'avantbraç, ...sabeu que passa, que m'agrada passar-m'ho bé escalant, i quan les forces fallen deixes de divertir-te.

La propera trepada ja estaré més en forma...

Us ho prometo!!!
.
.................
..................AIXÒ SÍ, DESPRÉS D'ESCALAR
.....................SEMPRE VA BÉ UN BON DINAR
.
.
.