DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dimecres, 1 d’octubre de 2008

LA CASA DELS MEUS SOMNIS

.
.
Sempre he tingut casa meva en el meu cap dibuixada, més de mil cops l’he somniat, i tant l’he desitjada que ara ja la tinc quasi bé acabada.
Una casa amb un gran patí, i una eixida confortable, un espai per treballar, digueu-li si voleu... un taller al soterrani.
També un lloc il·luminat, ben condicionat on poder pintar i dibuixar, o còmodament badar esperant la inspiració.
Havia d’haver i hi és, un altell per recollir-me, per meditar, per pensar i on tenir l’ordinador. Una finestra al món on poder-me connectar.
També un lavabo gran, amb dutxa i banyera, un W.C. i per completar un bidet. Un lavabo ben complert i pensat per relaxar-se en moments ben puntuals. I
un lavabet petitet, de reforç, per si de cas...
.........................
.........................AQUÍ EL LAVABO PETIT

Unes habitacions, i la meva... doncs prou gran, amb diferents tons de llum, diferents intensitats. On tranquil poder llegir abans d’anar-me a dormir. On ben feliç i excitat fer l’amor tot entregat. I on llevar-me cada dia pletòric i enamorat.
Com a les cases antigues una cuina-menjador i una habitació rebost, tot ben pràctic i ordenat, un magatzem de menjar.
....
..I LA CUINA-MENJADOR..........I EL REBOST PEL MENJAR
.Una saleta d’estar, amb llibreria completa, i amb un sofà amb una llumeta per llegir-ne acomodat, història, cuina, novel·la i també algun llibre d’art.
I en el patí un pou de conte, un llimoner i un roser, quatre atzavares ben grosses i un boix grèvol que lentament va creixent, i és que aquest va ser un regal,d’un bon amic per Nadal i al seu costat un enorme romaní que un altre amic em donà, i que cada cop que el veig en ma mare em fa pensar...
.
.............
.............. TOT CONTEMPLANT EL
...............PATÍ DES DE L'EIXIDA

I sempre serà habitada per la família, els amics ...i les amigues, i pel meu amor i per mi, i pot ser tindré canari o un gosset amb pedigrí.
.

3 comentaris:

papallopis ha dit...

t'ha costat molts esforços (fisics i de butxaca) ara toca gaudir-la !!!!

CARLES ha dit...

D'AQUÍ RES PAPALLOPS... D'AQUÍ RES

josep boisan ha dit...

M'ha encatat la descripció del teu petit niu en aquest món. Per molts anys! Avui sembla que et feliciti l'aniversari, però que així sia