DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:



TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dissabte, 25 d’abril del 2009

HAURÉ DE DIR ALGUNA COSA SOBRE SANT JORDI

.
.......
.
Bé, parlar de Sant Jordi com a personatge, tampoc és el meu propòsit. Em refereixo a la diada que porta el seu nom. Un dia més, un dia feiner és viu amb intensitat de festa. On llibres i roses omplen carrers, on la gent deixada portar per una mena de follia literària es llença al carrer a comprar-ne llibres per regalar, als estimats i estimades, a la família, als amics, a les amigues i les roses, que dir de les roses, milers de roses passant de mà en mà en un gest sincer d'amor, no em direu que no és bonic aquest acte.
.
I és innegable què aquest dia és especial, i encara més pels enamorats i enamorades. Quina enveja que em fan...
...però res, ja arribarà no hi ha presa, tot i així reconec que trobo a faltar aquests moments tant intensos, tant sincers i tant emotivament bonics.
.
Aquest cop he regalat un llibre de contes al meu amic més petit, al meu amic Ot. Li ha agradat mot i m'ha fet una abraçadota de les grosses, i m'ha fet llegir-li el primer conte del llibre, i ara ja és feina de la Helena i de l'Oscar, llegir-li tots els altres.
.
Cap rosa, aquest cop no he tingut oportunitat de regalar cap rosa, i per compensar la frustració, m'he comprat dos llibres. Que si els ajuntem amb dos llibres més que m'han regalat... dona com a resultat una petita acumulació de llibres que solucionaré fent un petit esforç per les nits just abans d'anar a dormir. Aprofito per donar les gràcies públicament al Carles per posar a les meves mans ESCOLTA'M de Jorge Bucay (els contes que em van ensenyar a viure), i a la Rosa per lluitar amb la meva bústia i regalar-me EL MÓN GROC d'Albert Espinosa (si creus en els somnis, es faran realitat), repeteixo, moltes gràcies, m'ha fet molta il·lusió.

Aquest és el meu resum de la darrera diada de Sant Jordi, un dia normal, normalment especial.
.
I la rosa la continuu guardant, ben guardadeta dins del meu cor, i aquí estarà tant de temps com calgui, no dubteu que és una de les millors formes de conserva per tota classe de flors, i evidentment les roses estan també incloses. Doncs això, aquí romandrà fins que trobi l'amor que l'accepti. I mentre tant continuaré passant dies fantàstics com aquest, i gaudint de l'amistat que no és poc.
.
Espero i desitjo que hàgiu passat una gran diada de Sant Jordi, i que roses i llibres hagin envoltat la vostra vida un cop més, un vint-i-tres d'abril.
.
.
.

2 comentaris:

david soto ha dit...

Quina sort, quans llibres. a mi aquet nany ni tant sols un "pinta i colorea" cada vegada pinto menys a casa.

CARLES ha dit...

COMPANY NO CAL QUE T'AMOÏNIS...
DE FET, VOLTAT DE TRES DONES, DUBTO QUE ET QUEDI GAIRE TEMPS PER LLEGIR.
I RESPECTE A AIXÒ DE PINAR CADA COP MENYS A CASA... DONCS EM FAIG EL CÀRREC, TRES A UN ÉS MINORIA ABSOLUTA.
UN PETÓ PER TOTS I UNA ABRAÇADA