DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

divendres, 19 de març de 2010

HE SORTIT AL TEATRE

.
.

.
..
.........................
LA FEBRE
............................................. de
.................................WALLACE SHAWN
..........................................direcció
................................CARLOTA SUBIRÓS
.
.
Crònica crua i esgarrada, dos mons coneguts posats cara a cara. I en mig del dos mons, una persona que navega en l'autocrítica. Una persona que analitza la societat actual, i deplora al ser conscient de la facilitat que té el grup de gent al que pertany, la gent benestant, de girar la cara a les atrocitats que es cometen contra el seus iguals, però pobres.
.
Aquesta consciència de la injustícia, aquest buscar excuses per apaivagar el seu malestar, per no atrevir-se a fer res i continuar seguint les regles que van gestar els seus avantpassats. Les mateixes regles que ara li donen un estatus privilegiat, sobre tot privilegiat si pren com a referència als altres, els marginats, els oprimits, ...els pobres, aquestes normes són l'origen de la seva lluita interna.
.
La febre de Wallace Shawn, excel·lentment interpretada per l'Eduard Farelo, és totalment recomanable. Et fa reflexionar sobre com d'hipòcrita pot arribar a ser la societat. Et fa ballar en la frontera del dubte, et fa bacil·lar en el límit d'haver de prendre una decisió complexa, ...què està bé i que esta malament?
.
Però millor aneu-la a veure i trèieu la vostra pròpia conclusió.
.
.
.
+ sobre LA FEBRE
.
aaA!!! ...I RECORDEU AL TEATRE SEMPRE EN BONA COMPANYIA
.
.
.