DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dilluns, 10 de maig de 2010

HI HA QUE MAI ES CANSA DE MAREJAR LA PERDIU

UNA REFLEXIÓ SOBRE EL REFERÈNDUM VINCULANT QUE ENS DEIXARIA FER ESPANYA
.
- Per estar dins del marc legal espanyol primer la consulta ha de contar amb un aval del 3% de la població de Catalunya, i per això s'han de recollir un bon grapat de signatures.
.
-Les consultes no poden anar en contra de la constitució i l'estatut.
.
-El text introductori a la pregunta la carrega d'ambigüitat:
.

"Per tal que el Parlament de Catalunya porti a terme les iniciatives necessaries per fer efectiva la voluntat popular, ¿Està vosté d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?"
.

- Aquí no estem responent a la pregunta sobre la Independència, aquí estem responent que el parlament porti a terme les iniciatives necessaries per poder fer-ho.
.
-La falta de claredat en la forma de fer la pregunta, llença pel terra tota la feina i l'esforç del poble per dur a terme les consultes sobiranistes.
.
-Només hi ha una manera per plantejar-ho i és fer la pregunta que deixa absolutament clara la resposta:
.
.
"¿Està vosté d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?"
.
.
i de resposta , NO o en BLANC.
.
-De veritat algú a aquestes alzades encara pensa que els espanyols ens donaran la Independència de bon grat.
.
-L'única forma és proclamar la independència de forma unilateral al parlament. I després ja es ratificarà fent un referèndum.
.
-O posem nosaltres les regles del joc o tot s'haurà acabat, la il·lusió, el projecte i l'objectiu.
.

Seguint la seva legalitat, no aconseguirem res. Portem 296 anys d'esperiències, ja ens hauriem d'haver desenganyat. Espanya és "España" i no canviarà, i menys pel que fa als catalans. El seu objectiu de cara a nosaltres no ha canviat, i és l'assimilació i en el seu defecte, la nostra desaparició. Mai han contemplat que podem ser una nació lliure, i mai ho contemplaran.
.
I després de tants anys, han inculcat en la profunditat del cervell de molts catalans que la normalitat és la submissió. I ara molts pensen que així és com ha de ser. Per això penso que primer cal proclamar la independència, i quan tothom vegi que no s'ensorra el món, votaran a una constitució catalana que corroborarà la independència sense cap pressió d'aquells que ens ocupan i explotan, votarem sense cap por.
.
............
............NO HI HA IMPEDIMENTS LEGALS PER
................A FER UN REFERÈNDUM SOBRE LA
................INDEPENDÈNCIA?
.
.
.