DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dimarts, 5 d’octubre de 2010

TOT ESTÀ CONECTAT

.
.

.......
.
Tot és com ha de ser, ni més ni menys.

.
I al mateix temps em pregunto si realment tot el que passa té una raó de ser, o senzillament ha de passar.
.
Hem de combregar amb tot allò que no ens és bo, per que d'aquí treurem el coneixement d'allò que d'altra manera no hauríem tingut necessitat?
És necessari tenir ferit el cor per saber que és el dolor?
.
Una insignificant brossa, que el destí o el vent, digueu-li com volgueu, ens la posa dintre l'ull i fa que coneguem una altre persona que al seu temps ens canviarà la vida. Pot ser casualitat o pot ser no, però començo a estar segur de que havia de passar, igual la brossa no és important, però el fet de trobar la persona sí. I això si que crec que és com havia de ser.
.
I anem vivint o sumant vivències, i coneixem gent, uns es queden en forma d'amics, uns se'n van però no sense deixar petjada, i d'altres passen per la pròpia vida només per canviar-te la direcció que portaves. No en podem prescindir de ningú, ni de nosaltres mateixos, per que gràcies als altres ens coneixerem millor a cada moment que passa.
.
Fins i tot els enemics són una lliçó del llibre que hem obert, i pot ser ens ensenya que convertir mans en punys no acaba aportant res, i que un sentiment projectat pot fer trontollar al més xulo.
.
I ara reflexiono, i faig un petit repàs, i arribo a la conclusió que la família que et toca, la família que esculls, els amics que has anat trobant, i els enemics o simplement la gent que no suportes, i aquells desconeguts que han passat per la teva vida com un alè però tant intens que t'han deixat donant voltes sobre un mateix per partint de zero començar a caminar amb ànims renovats sense importar la direcció a prendre, les parelles passades i amants viscudes, tot i tothom ha jugat el seu paper per que ara mateix jo sigui com sóc, on sóc i el que sóc. I aquest és el resultat per que tot acaba sent com ha de ser.
.

.
.......
.
També pot ser hagués arribat ara i aquí seguint un altre camí i coneixent altre gent....
el cas és que fins aquí he arribat, i d'aquí partint, ...doncs a seguir evolucionant
.
.
......
.
.
Un petó amb abraçadota for every body
.
.
.
FOTO 1 DE l'VAN VEGA, FOTO 2 NEUS VERGE, FOTO 3 CARLES SARTÓ

9 comentaris:

Buscador d'Indrets. ha dit...

M'agrada molt el text i les dues fotos primeres. La tercera no tant, jejejjejee!!!!
Per cert el meu cognom és amb V, és que em fa mal als ulls.
Com va???? a veure si ens veiem!!!!

Buscador d'Indrets. ha dit...

.

CARLES ha dit...

eeep!!
cognom rectificat, en que estaria pensant...
hehehehhe!!!

Anònim ha dit...

Que tal Carles, soy el Juanjo. Aquel chico que era del centro excursionista, hemos hecho alguna excursion juntos, y tambien hemos escalado...

Hace ya 2 años que no vivo en Sant Boi, ahora soy de Reus; un lugar muy bonito tambien, queria mandarte un saludo para que los amiguetes se acordaran de mi, yo me acuerdo de ellos...

Estoy casado, por eso tambien la marcha de allí,.
Espero tener noticias tuyas pronto,

papallopis ha dit...

DESCARTES, KANT, PLATÓ, CARLES.

CARLES ha dit...

Juanjo felicitats pel casament.
ja els diré a tots que estàs per Reus. Me'n alegro de safer de tu
Una abraçada

CARLES ha dit...

TASCA FEIXUGA PAPALLOPS LA D'ESTAR ENTRE ELS GRANS
HEHEHEHEHHE!!!

juanjo ha dit...

Que tal Carles, soy el Juanjo!!.. Como ahora tengo mucho tiempo, porque estoy en paro... (como muchos millones de personas)..

Si te puede interesar algo de material de montaña que vendo: dos tornillos de hielo nuevos, pitones nuevos, cuerda rando 8mm (nueva), cintas express y cintas cosidas, unos pantalones de alpinismo millet gore-tex XCR, nuevos.

Es una pena la cantidad de material que no he usado, y si me puedo sacar algun dinero, mejor que mejor,.. Si conoces a alguien, o el centro excursionista que le interese algo, dimelo, porfavor,..

Aun tengo mas material mio, que no vendo, pero este otro es sobrante.

Un saludo Carles, me alegré que me contestaras, aquí estoy un poco solo.., Un abrazo, y saludos también a Carlos de Bamboo Zen!!

Nur de Catalonia ha dit...

La teva naturalitat és espatarrant!! tal com el que has escrit en aquest cas, humanitat i realitat