DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:



TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dimarts, 23 de desembre del 2008

...AVUI...

.
.

......
.
.

Embadalit mirant el fum de la barreta d'encens.
Allà, dins de la barreta que es consumeix sense flama, hi ha una energia que la transforma en cendra, un punt vermell que recorre en la penombra la barra de extrem a extrem, deixant en el trajecte una olor agradable, ... avui ha tocat espígol, altres cops sàndal, ... va com va, ... i l'atzar decideix normalment quina olor tindrà la flaire.
Concentrat en el punt roig que crema passo contes del dia. Un altre dia complert. La feina realitzada m'ha deixat satisfet, la dutxa d'aigua calenta m'ha relaxat, com en un ritual de culte al cos i a l'ànima... net per fora i net per dins. Feliç, content.
Marxo, tiro unes cartes al correu, gaudeixo caminant de la fredor de l'ambient, ja és hivern, ... i com m'agrada que faci fred quan toca.
Em trobo com pràcticament cada dimarts amb amics/gues, compartim el moment, parlem i al tard, com sempre ens entaulem una estona per sopar i continuar parlant. De cops de coses serioses, altres cops de coses banals, és igual, el cas és que com més parlem més ens coneixem, i com més ens coneixem més ens acceptem en les nostres diferències, que al cap i a la fi és el que ens fa interessants.
Avui en concret entre abraçades i no abraçades, entre petons i no petons, entre mirades, somriures i encaixades de mà ens hem desitjat bons auguris. Ens hem desitjat bones festes de Nadal, i poc a poc ens hem anat separant, uns a rematar el dia fent un té, uns altres cap a casa... cadascú cap allà on havia de ser.
...I és que tot i no agradar-me, ja estem a Nadal i s'acaba un any, el 2008, què ha estat fantàstic per a mi. I ara comencem un de nou el 2009 en el que es farà tot el possible per que encara sigui millor que l'any que l'ha precedit.
...Així que companys, companyes, amors, amants, i gent diversa que es passa per aquí us desitjo MOLT BONES FESTES DE NADAL I UN MOLT FELIÇ I PRÒSPER ANY NOU 2009





.