DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

diumenge, 28 de desembre de 2008

...TRES, DOS, U, ZERO... I TORNEM A COMENÇAR

.

.
Quatre dies i s'acaba el 2008, i que menys que fer-li un reconeixement a un fantàstic any d'inflexió, on les idees s'han col·locat a sobre de objectius possibles, on cansat de caminar per coberta m'he anat al timó i he començat a reconduir la vida cap a on jo vull... i he trobat en el viatge un somriure segur, un bell somriure que il·lumina.
La velocitat en que s'avança cap al destí la marca l'aire, el vent, i el quant vull desplegar les veles... Si el viatge és bo, si l'objectiu està clar, i no hi ha presa, val la pena viure viatjant a poc a poc i gaudir de cada moment.
D'aquí res entrarem en un altre mar, en el mar del 2009, pot ser hi trobaré aigües tranquil·les, pot ser, aigües enfurismades que compliquen la navegació, pot ser una mica de tot... ...trobi el que trobi, ...un al·licient per viure.
I si la tendència seguix com fins ara, i faré tot el possible per que així sigui... tornarem a viure un altre any molt , molt bo.
Viatgeu... companys/es, ...viatgeu!!!
.
.

1 comentari:

papallopis ha dit...

sempre positiu, però amb el cap ben amoblat, eh?. BON ANY