DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:



TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

diumenge, 18 de gener del 2009

HE SORTIT AL TEATRE II


.
.
......CABARET VOLTAIRE
.
UN ESPECTACLE DEL TEATRE KADDISH AMB PECES
D'HUGO BALL, TRISTAN TZARA I KURT SCHWITTERS
.

COMPANYIA DE TEATRE, TEATRE KADDISH
El CABARET VOLTAIRE va ser fundat el 5 de gener de 1916 per Hugo Ball i un grup d'afins, i en ell s'experimentarien noves tendències artístiques.
.
Allà, en aquell cabaret va néixer l'anomenat dadaisme o moviment DADÀ, que va ser precedent del surrealisme. El dadaisme (1916-1925) es caracteritzà per mantenir una postura anàrquica, irracional i primitivista, un moviment que negava les creences, els coneixements i els valors convencionals, rebutjant autoritats i l'organització social, posant-los en qüestió. En resum un moviment inconformista que es va rebotar contra ideologies, contra l'art i la política tradicionals.
.
.
-Tant ens hem adormit, què actualment, al segle XXI no hi ha ningú capaç de tornar a trencar les regles i revelar-se pacíficament contra les actuals formes d'art, contra les ideologies i contra la cutre-política que es duu a terme a tot arreu?
.
.
TEATRE KADDISH fa un lograt resum del que es va viure en el curt temps d'existència del Cabaret Voltaire. L'obra t'obliga a pensar i reflexionar sobre què va portar a un grup de gent a manifestar sense complexe una gran enrabiada cultural que ha acabat influint en l'art de tot el segle XX.
.
.
.
......
...HUGO BALL.............................SOBRE EL CAVARET
.....................................................VOLTAIRE
.
.
.
.... I després del teatre ens vam anar a prendre un mojito tranquil·lament a un bar on vam estar parlant del que havíem vist i de moltes altres cosses que no cal explicar.
.
.....
.....FANTÀSTICS MOJITOS
.
.
.
Aah!!!! ... recordeu al teatre sempre en bona companyia
.
.
.

1 comentari:

BAMBOO ZEN ha dit...

Hola Nyo. Mira, que no se per quina part del blog et puc enganxar aquest missatge i he pensat:aquí mateix ho veurà. Dons es que he decidit obrir un espai meu per tal de dir el que em roti sense comprometre a ningú, per si de cas.
La adreça es: http://wwwcarlescsb.blogspot.com encara està una mica pobre, però ja anirà omplint-se.
Me’n recordo que tenim una birrilla pendent, be una i mitja.
Un petonaso.
Carles.