DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:



TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

diumenge, 9 d’agost del 2009

UNA ALTERNATIVA...

.
.
.

Bé com molts ja haureu patit alguna vegada en les pròpies carns , com se't queda el cos quan apunt de marxar de vacances, es frustren les expectatives..., no caldrà que ho expliqui.
.
Tampoc és que sigui un drama, tots els problemes fossin com un frustrament vacancil, ara mateix hi signava.
.
El que passa és que de cop i volta, i degut al canvi sobtat de plans, tens la osti.... (perdó), moltissim temps lliure i amb pràcticament tothom conegut de vacances i o pitjor, treballant a l'agost... UUUFF!!!
.
Doncs al que anava, després de fer un tast a això d'anar amb una bicicleta amunt i avall, vaig decidir fer una petita inversió en una bicicleta amb la que realment pogués pujar i baixar, i assessorat per un company que ja fa uns anys que en té una, he fet un cop de cap i ja la tinc, i ja l'he estrenada. Us he de dir que això d'anar en bicicleta per la muntanya em fa l'efecte que crea una mica d'addicció. És força divertit, i també ho diré en algun trosset he passat certa por, no per la velocitat que pogués dur, si no a la possibilitat de perdre aquesta velocitat de cop.
.

AQUESTA ÉS LA INVERSIÓ QUE HE FET
.
El que més m'està costant i tampoc és un drama, és acostumar-me als pedals automàtics, van molt bé quan corres, però a l'hora d'aturar-te has d'anar al tanto si no vols fer una baixada de la bici contundent i espectacular. També he de dir que després d'anar fins al mar pel costat del riu Llobregat (sorprenentment net, la veritat és que jo el recordava de color marró amb icebergs d'escuma), tornar a Sant boi per pujar a Sant Ramón, baixar cap a Viladecans i tornar fins a Sant Boi, resumint, hem estat pedalant una estoneta, i només he fet dues baixades de la bicicleta d'aquestes contundents i espectaculars. d'aquí res, ja ho tindré controlat.
.

.FENT CICLO-CULTURA
.
.DESPRÉS DE LA DIVERSIÓ UNA BONA NETEJADA AMB
.AIGUA A PRESSIÓ DE LES BICICLETES
.
Així que demà em tornaré a calçar el trastet i m'aniré a practicar unes quantes hores...
.
.
CUIDEU-VOS MOLT I GAUDIU DE LES VACANCES!!!
.
.

2 comentaris:

david soto ha dit...

Es veu potent la bici.

CARLES ha dit...

ARA A VEURE SI LI FOTO CANYA...

A MÉS AMB LES CALES AUTOMÀTIQUES PASSO UNA POR DE COPS

UNA ABRAÇADA COMPANY