DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:



TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dijous, 10 de setembre del 2009

ESTÀ VOSTÈ D'ACORD...

.
.

.............
.
Sí amics/gues així comença la pregunta de la consulta popular que es durà a terme el diumenge dia 13 se setembre a Arenys de Munt.
.
"ESTÀ VOSTÈ D'ACORD que Catalunya esdevingui un Estat de Dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?"
.
A Espanya li han vingut tots els tremolors possibles i ràpidament ha posat en marxa el seu engranatge ULTRA-DEMOCRÀTIC per no deixar que aquesta consulta popular es dugui a terme.
.

......................
.
Al mateix temps els espanyols de Catalunya, se'n duen les mans al cap escandalitzats per la gosadia de la proposta. No es pot permetre aquesta radicalització. Peró sembla que no els hi provoca cap mena de malestar, que allà on es vol prohibir una consulta popular es permeti una concentració falangista. Sí, sí... heu llegit correctament La Falange concentrant-se el mateix dia i al mateix Arenys sense que cap jutge democràtic posi cap inconvenient.
.
Que poca vergonya que hi ha en aquells autoanomenats democràtes, els d'aquí i els d'allà quan permeten aquestes cosses, i ni tant sols els hi pugen els colors a la cara.
.

.............
.
.
VISCA CATALUNYA LLIURE !!!
.
JO VOTARIA SÍ A LA INDEPENDÈNCIA DEL MEU PAÍS
.
.

Aquí un article interessant sobre el tema

VILAWEB

ENQUESTA FETA AL DIARI EL PUNT SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA (VOTEU!!!)

CUP (Candidatura d'Unitat Popular) PAÏSOS CATALANS
.

.