DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:



TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dimecres, 23 d’abril del 2014

DEIXEM-NOS D'HÒSTIES

Doncs sí, deixem-nos d'hòsties, comenten Sant Jordi i el Drac. Aparquem les diferències, tots dos ens estimem la princesa i l'enemic que la vol sotmesa, que la vol humiliada, l'enemic que la vol anorreada i si cal morta tampoc ens estima a nosaltres. Precisament per què som part d'ella.
Deixem les rancúnies a banda, protegim-nos les espatlles i lluitem junts, que no es tant fort com ens vol fer creure, és fals i trampós, és mesquí i no el podem menys tenir com a rival, és mestre en les males arts molt lluny de la noblesa del soldat.
Senyor Jordi, company, diu el Drac. Tenim la raó, tenim el deure i l'obligació de lluitar per la llibertat robada. De recuperar la llibertat sense renunciar a la dignitat. Lluitem per la memòria de tots aquells homes i per totes aquelles dones que en tres-cents anys s'han deixat la pell perseguint l'anhel de tornar a ser lliures.
Estem a tocar, després ja hi tornarem a esbatussar-nos pretenent l'amor de la princesa...

2 comentaris:

CESBOI ha dit...

home Carles, has tornat al bloc!!!!!!!!!

CARLES ha dit...

...A FER UNA VOLTETA, NI QUE SIGUI PER SANT JORDI