DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dissabte, 16 de setembre de 2017

L'ALCALDESSA DE SANT BOI DE LLOBREGAT EM FA PASSAR VERGONYA

Malgrat no estar d'acord amb el camí que s'ha escollit per assolir la independència, és el que han triat i no tinc més remei que acceptar-lo.

Avui he estat a la Plaça Sant Jaume a Barcelona, fent costat als alcaldes del país.
La seva dignitat els honora. He sentit enveja de tots aquells que es sentien representats pels seus alcaldes, per les seves alcaldesses. Alhora m'ha envaït un sentiment de vergonya, vergonya aliena per l'actitud de l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, a diferència dels que m'estaven envoltant, jo sóc un ciutadà abandonat per l'alcaldia del meu poble.

No m'entusiasma aquest referèndum, però que em robin el dret que tinc a votar amb la normalitat que sempre ho he fet m'enutja, m'emprenya i molt.

VERGONYA!!! ...a Sant Boi de Llobregat l'alcaldessa ha decidit no ser-ho de tothom. A Sant Boi governa l'alcaldessa d'uns quants.

Em torna al cap una definició de BOTIFLER adj. En la guerra de successió, partidari de Felip V de Castella; que va amb els enemics de la seva terra.