DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dimecres, 23 de juliol de 2008

SORT QUE ELS MESTRES
HAN CANVIAT.

NOSALTRES NO NECESSITEM
EDUCACIÓ, NI CAP TIPUS DE
CONTROL SI S'ADMINISTRA
AMB VIOLÈNCIA.

...I ARA, AL SEGLE XXI A
LES ESCOLES, ES FORMEN
PERSONES?

ES PREPARA GENT PER QUE
TINGUI CRITERI PROPI?

O SIMPLEMENT FABRIQUEM
TOTXOS PER COL·LOCAR-LOS
EN EL MUR I FER MÉS
ENORME EL LÍMIT.

1 comentari:

papallopis ha dit...

Cada epoca ha tingut el seu moment de rebelió, malgrat tot, sempre ens deixem embaucar pel sistema. El sistema menteix, ha mentit i mentirà sempre per tal de subsistir i donar poder als de sempre. Nosaltres a pencar i pagar els credits per la vivenda,el cotxe, les vacances, els viatges, etz.etz.etz. Hi ha algunes families i educadors (dic educadors, no repartidors de materies, que intenten educar els seus infants i adolescents per tal que siguin critics i rebels en front d'aquest sistema, Se n'han sortit?, s'en surte? s'en sortiran?
qui lo sa !!!!!! tant de bo que aixi sigui. Nosaltres a la nostra, a fer el nostre dia a dia, qui dia passa, any empeny- diu una dita catalana- i així ens va.