DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dimarts, 18 de novembre de 2008

CRUIXIT

.
.......
.ANAR TIBANT.........................I ANAR TIBANT...
.

Sempre acostumo a sentir-me viu. I quan aquesta sensació baixa faig tot el possible per tornar a sentir-me plenament viu un altre cop i com abans millor.
.
......................
.......................ESCALANT, ASSEGURANT, RIENT...
.

M'agrada sentir-me respirar en la solitud d'un cim, sentir els batecs del meu cor en un pas compromès escalant, o al posar un cargol de glaç al temps que controlo la pròpia por.
.
Aquest cop m'he sentit viu fent escalada esportiva al costat dels amics, tibant, suant, rient, bufant, ...en resum gaudint de tot plegat. i amb el meu pare acompanyant-nos i fent fotos, ...i dient-nos on posar els peus per poder pujar.
.
................................
..................................EL MESTRE FERRAN
..................................ENSENYANT-NOS A
..................................ESCALAR DE DEBÒ
.
El cas és que tant animats estàvem que no vam parar en tot el dia... ni per dinar... i ara us ho puc jurar, em sento molt viu tant viu que em sento tot, vull dir que em fa mal tot, dorsals, tríceps, avantbraços, abdominals. Crec que tinc cruixides fins les orelles ....osti tu!!! que viu que em sento i quin doloret.
.
................................
..................................I PER LA NIT FESTUQUI DE
..................................LA BONA

1 comentari:

Alex ha dit...

Veu aprofitar el finde! es veu molt bon rollo!! m'en alegro!! i també m'en alegro que et cruixeixi tot... és molt bona senyal ;)

salut!!!