DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dilluns, 10 de novembre de 2008

HE SORTIT A LLISCAR PER LA NEU AMB DIGNITAT

TUC D'ERA SALANA 2.480m.
.
Molt més d'hora del que per a mi és normal he sortit a les meves muntanyes amb els esquís als peus i m'he sorprès gratament al comprovar que encara recordo com estar a sobre d'uns esquís i vendre una imatge prou digne a l'hora.
.
.....
..COMENÇANT LA TEMPORADA ..............PELLS DE FOCA I AMUNT...!!!
..D'ESQUÍ DE MUNTANYA.
.
No es pot explicar el que arriba a omplir el viure acompanyat només d'amics/gues, respectant i respirat la tranquil·litat de la natura en el seu més pur estat silvestre, salvatge, on els cérvols, conills i animals varis deixen petjada sobre la neu per recordar-te que hi ets a casa seva, mentre el trenca l'os vola majestuós per sobre dels nostres caps segur d'ell mateix, segur d'estar per sobre dels humans.

.. ..............
..UNES TRACES FETES............................ART CONTEMPORANI
..FACILITEN L'ASCENSIÓ........................SOBRE EL MANTELL BLANC.
.
I nosaltres saben quin és el nostre lloc ens dediquem a gaudir del nostre país i de tots aquells espais del planeta on puguem arribar i barrejar-nos amb la natura passant a ser uns personatges més en la dansa salvatge de la vida.
.
...............
..................100 ANYS D'ESTELADA

1 comentari:

Joana García ha dit...

Hem moro de ganes de que faci un bon cap de setmana i pugui gaudir-ne de la neu. La trobo tant i tant a faltar!!!! Perquè m'agradarà tant??

Petons.