DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:



TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

diumenge, 13 de desembre del 2009

COMENÇA UNA NOVA ERA

.
.
...I espero que sigui un tant glacial per així poder amortitzar la darrera inversió en material de muntanya. aquest cop he decidit donar-lis un respir als piolets que m'han acompanyat pràcticament tota la vida alpinística. I m'he comprat els piolets néts dels que havia tingut fins ara...
.
..........
...............ELS PULSAR DE CHARLET MOSER, ELS AVIS
.
L'evolució ha anat fent la seva feina i aquells piolets ergonòmics tant innovadors com eren en el seu temps els PULSAR de Charlet Moser han acabat donant lloc a la seva última fase evolutiva, que imagino no serà la darrera, a una eina impressionant, tant ergonòmica, que el seu nom ja ho diu tot els NOMIC de Pezl-Charlet.
.
Així doncs, els piolets que ara tenen el rol d'avis d'aquests últims continuaran venint a muntanya amb mi, continuaran fent alpinisme amb mi, però ara descansaran quan l'activitat es converteixi en un assumpte glacial seriós, encara que s'hagi de discutir amb trams de roca. I si els nous Nomic han heretat el bon funcionament dels antics Pulsar, estic segur que amb ells tornaré a viure les sensacions indescriptibles que l'escalada en gel em pot donar.
.
Ja no dono més voltes i us ensenyo els meus nous companys de viatge en terreny vertical i fred.
.
..........
...............ELS NOMIC DE PEZL-CHARLET, ELS NÉTS
.
.
.

1 comentari:

BAMBOO ZEN ha dit...

company, aquests fan por de veure. Sort i a gaudir de l'experiència.