DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:



TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dilluns, 15 de març del 2010

COMENCEN A BUFAR...

.
.

...
.
....
.
Ja estem al març i comencen a bufar vents electorals. Si aquest senyor que està de president al govern de Catalunya no avança les eleccions, encara ens queda un any per decidir mitjançant el vot qui haurà de portar les regnes del país durant la propera legislatura.
.
I en aquest temps, tot un any, poden passar moltes coses. Ja estan començant a sortir enquestes. Respecte als resultats del 2006 sembla que CiU està per davant de la resta de partits i en lleuger augment, que el PSOE de Catalunya es manté practicament igual, que ERC baixa, IC-V es manté practicament igual, el PP baixa una miqueta, possibilitat que REAGRUPAMENT aparegui en el panorama governamental amb poca representació, i els CIUDADANOS desapareixen.
.
Sembla que als enquestadors de torn no els interessa el més mínim el que pugui fer en Laporta ni alguns partits de dreta i ultra-dreta.
.
La veritat, no sé com prendre'm aquests resultats d'aquestes enquestes, doncs m'atreviria a dir que la posició d'aquests diaris és molt espanyola.
.
El que si que tinc bastant clar és que els partits de sempre invertiran molts esforços en desacreditar qualsevol opció independentista. És més, en contra d'aquesta opció no renunciaran al joc brut, a les males arts per intentar aconseguir els seus propòsits. No oblidem que els principals mitjans de comunicació estan controlats per ells.
.
Així doncs tinc la sensació que ens espera un any molt animat, on la cutre-política actual assolirà uns nivells altissims, per una banda i per l'altre banda tindrem la creació d'una opció independentista, una opció que serà atacada, insultada i desacreditada, objectiu de tots els partits polítics ara existents i el pitjor és que ho faran només per mantenir-se al poder o el més aprop possible i continuar subjugats a aquest estat-nació que és Espanya que ens obliga a la incompetència i el provincialisme i que si aviat res no canvia ens durà a la desaparició.
.
Se m'acuden unes quantes possibilitats per intentar mantenir-se al poder a tots aquests pro espanyols arribant a unes convinacions tipus PSOE-CiU, PP-CiU, PSOE-ERC-IC·V, PP-PSOE, ..., ja se sap tot pel poder i en extensió per Espanya.
.
Espero però que cap d'elles triomfi, i que l'opció independentista sumi el màxim possible de partits i opcions i així aconseguir una representació majoritaria al parlament per poder començar a caminar d'una vegada.
.
No deixo d'estar intrigat, tant per la forma com es pugui arribar a cohesionar la opció que ens ha de dur a la indepèndencia, com per quin serà el nivell de botiflerisme que arribaran a assolir els partits que ja ens tenen acostumats al seu botiflerar.
.
....
.
.
..................
.
..........
.
I QUANTS MÉS ES SUMIN MILLOR...
.
.