DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:



TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

diumenge, 20 de febrer del 2011

NATACIÓ RELAXADA

.
Ara d'esquena, ara braça, ara crol... anar respirant i gaudint del medi.
.
A l'AIGUA???
.....noooooo, estic parlant de nedar pels sentiments, sense cap pressió, sense cap presa. Estimant i deixant-me estimar, en un oceà immens. On no hi ha sal que et molesti als ulls, senzillament gaudint del moment, dels moments. Dels del present i dels records del passat dels que tant he aprés.
.
Com deia Osho:
.
"NO HI HA CAP NECESSITAT DE SABER CAP A ON ESTÀS ANANT. NO HI HA CAP NECESSITAT DE SABER PER QUÈ ESTÀS ANANT. TOT EL QUE HAS DE SABER ÉS SI VAS GAUDINT, PER QUE QUAN ES VA GAUDINT NO ES POT ESTAR EQUIVOCAT"
.
I en això estem, en anar gaudint, de tot, de tothom, invertint temps en allò que val la pena, i estimant a qui m'estima.
Enyoro una mica estar enamorat, qui ho havia de dir. Tant de temps negat a enamorar-me i ara ho trobo a faltar.
Eeeep!!! No penseu que això em deprimeix, m'ho prenc com la forma única de poder valorar-lo com cal quan ho torni a trobar.
.
Plego d'escriure, no estic molt inspirat, un petonarro enorme i una abraçadota per tots/es aquells/es que creguin que se la mereixen, i molt en especial a totes les dones que m'han enamorat en aquesta vida. Que tampoc són tantes, no deu ser fàcil enamorar-me (estic somrient, això és bo).
.
.
......
.
.

2 comentaris:

Buscador d'Indrets. ha dit...

Nedar va bé per moltes coses!! Sobretot per relaxar-se.
ens veiem, a l'aigua o a la neu (que no deixa de ser el mateix)

CARLES ha dit...

És una sort que podem gaudir d'aquest element en tots els seus estats.
Una sauneta fantàstica en el seu estat gaseós, nedant,remant, saltant en el medí líquid, lliscant avall amb esquís o grimpant per ella en el seu estat sòlid.
L'oceà de sentiments no estic segur si el podem trobar em més d'un estat d'aquests, però és reconfortant nedar una estona de tant en tant.
Petonarro ben gros Neus