DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dijous, 3 de març de 2011

TOT ÉS MÉS FÀCIL


Si un sap el que vol, tot és més fàcil. Entre d'altres coses perquè sabent que vols no perds el temps en tot allò que no t'interessa.
Sabent que és el que un vol, es pot anar més per feina, més directe, encara que si vols fer una mica de volta ningú et priva de fer-ho.
.
Materialment, pràcticament ja estic servit. Només em falten alguns matisos, acabar uns quants detalls i tindré els objectius materials coberts.
.

........
...........UN LLOC ON VIURE
.
Políticament sóc independentista, i coherentment vull la independència, res de mitges tintes ni embaucaments de politicastres subjugats a l'amo anexionador. I mal que pesi a qui no vulgui entendre'm defensaré la meva cultura, la meva llengua i el meu país fins que ja no calgui perque serem lliures i aquesta tasca recaurà principalment sobre el nostre Estat, el propi, no l'imposat pel "justo derecho de conquista", paraules que va dir en el seu dia el "veï" que porta 297 ocupant-nos la casa.
.
....
.....LA LLIBERTAT DEL MEU POBLE
.
D'entre coneguts, companys i amics, tinc molt clar qui són els meus amics, qui són les meves amigues i me'ls estimo i les estimo. Fins i tot tinc amics i amigues en la distància, igual que coneguts a tocar que practicament ni ens coneixem.
.
...
.....UN DELS MEUS AMICS
.
D'amor, el que s'entén per parella, ara mateix no en tinc cap, però l'experiència m'ha ensenyat qui vull com a parella. De tots els amors que he sentit, em quedo amb un molt especial, i ara sabent com la vull en tots els aspectes, només cal buscar... segur que hi ha com la que cerco, i sense presa, també aquesta meta l'assoliré tard o d'hora.
.
...
....SENSUAL, FEMENINA, BONA PERSONA, FANTÀSTICA...
.
Tot és més fàcil sabent que vols, i un cop saps que vols, no et quedis esperant que t'arribi.
Surt i lluita, surt i cerca, surt i troba. Assoleix els objectius per que està en les teves mans el fer-ho.
.
.
.
LA PINTURA ÉS MEVA, ACRÍLIC SOBRE PAPER
.
.