DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

diumenge, 27 de març de 2011

HE SORTIT AL TEATRE


..............GUSEF

....UN CONTE DE TXÈKHOV


....Direcció Jaume Villanueva

..


...Sí, he tornat al teatre i aquest cop he pogut veure l'obra sencera sense que cap incident m'hagi deixat amb ganes de saber com acaba.

Aquest cop hem fet un bany en el drama d'aquells que bassant-se en la observació de tot allò quotidià se'n adonen que l'esperança que tenien només era una il·lusió, i que realment no tenen cap mena de futur, tret de la pròpia mort.

GUSEF UN CONTE DE TXÈKHOV, ens transmet l'angoixa dels últims dies d'uns homes que passen de l'esperança a entendre i acceptar que no hi ha futur per a ells.


Dramàtic, angoixant i trist final moment acompanyat de música en directe de piano, que accentua les emocions que transmeten els personatges.

Jo he tret una conclusió ben simple, no hem de perdre mai les esperances, pot ser mai assolirem els objectius que ens marquem però tenir esperança en la possibilitat de que així sigui, fa el fet de viure molt més agradable.


Per tant m'atreveixo a donar un consell a tothom, homes, dones, criatures i gent gran...

"NO PERDEU MAI LES ESPERANCES EN RES, NI EN L'AMOR, NI EN LA SORT, NI EN ELS ALTRES, NI TANT SOLS EN EL DESTÍ QUE CREIEU QUE US PERTOCA"

.....

AAAHH!!!

...AL TEATRE SEMPRE EN BONA COMPANYIA

.

MÉS INFORMACIO AQUÍ - ESPAI ESCÈNIC BROSSA-

.

.

.

3 comentaris:

Buscador d'Indrets. ha dit...

aquest cop sense incidents!!

CARLES ha dit...

SIIIII, AQUEST COP TOT BÉ, ABANS D'ENTRAR VAM BERENAR...
ORELLA DE PORC, PATATES BRAVES I UNA CERVESETA. QUE SE'N VAGIN A ESPANTAR A UNS ALTRES LES BAIXADES DE TENSIÓ...HEHEHEHE!!!

Buscador d'Indrets. ha dit...

menjar ben saladet contra baixades de tensió