DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dilluns, 27 d’abril de 2009

S'HA ACABAT EL BRÒQUIL...

.
.

Ja n'hi ha prou de fer el ganso, ara és hora de tornar-se a posar les piles, és hora de mirar-se aquelles vies d'escalada que fa anys que vull fer. Però les vull gaudir al cent per cent i per això he decidit posar-me una mica en forma, una mica només, lo justet per què la por trigui més en arribar un cop emparrat pedres amunt.
.
Ara que la temporada d'esquí de muntanya comença a tocar el final, ara que del gel ja ens hem acomiadat, i de l'alpinisme hivernal queden poques sortides, és el moment de mirar amb tendresa la roca calenta, i deixar-nos portar pel seu crit, pel seu cant de sirena...
.
Però no ens agafarà desprevinguts, aquest cop ja estem entrenant. Entrenem el cos per poder i la ment per gaudir de nou del fet de tornar a tenir tot el món a l'abast d'una abraçada.
.


....................
FOTOS:
2- JO.
3- JO..

2 comentaris:

Buscador d'Indrets. ha dit...

quines postures!!! apa a entrenar!!!

BAMBOO ZEN ha dit...

¡¡¡Collons!!!, no més llegir el text, ja tenia ganes d'enfilar-me, je, je, je. Molt be company, aquest cop si que si.