DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

diumenge, 12 d’abril de 2009

TORNARÉ A PLORAR PER VIURE SENSACIONS...

.
Doncs sí, crec que serà inevitable. Crec que per tornar a gaudir d'aquelles fantàstiques sensacions que em proporciona l'escalada, hauré de tornar a passar per la fase de les llàgrimes incontenibles...

Aquí estan, ja els tinc, després d'haver estat buscant uns peus de gat en concret, he acabat comprant-me aquests que sembla que estan triomfant al mercat.

Espero viure moltes escalades amb ells, i que tanmateix em proporcionin aquella seguretat que em deixa gaudir al cent per cent de cada metro de paret escalada. Ja he pogut comprovar la seva adherència, ...que per cert és molt bona.

Però torno a dubtar si me'ls he comprat massa petits, en tot cas espero que es donin una mica, fins a les hores tornaré a plorar...

.................quina emoció!!!


.....
Aquí us presento els meus peus de gat nous!!!
.

3 comentaris:

david soto ha dit...

Molt bons peus de gat, peró he sentit dir que no es donen to lo contrari s´encongiran un parell de números més. Je, je.

CARLES ha dit...

AIXÍ M'AGRADA DAVID, DONANT-ME ÀNIMS...
JA T'ENVIARÉ UNA FOTO PLORANT.
UNA ABRAÇADA

papallopis ha dit...

crec que a mesura que els vas utilitzant, els pot arribar a fer servir la Srta. Pepis, junt amb el cordino d'en Bernades, jajajajaja era hora que escriguissis al bloc, eh?