DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:



TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dilluns, 22 de febrer del 2010

QUÈ......!!!!!!!!????

.
.
......................
.
.

I la cosa volta i volta, i tot sembla que canvia, però en realitat tot segueix igual, i a l'hora tot és diferent. Homes que estimen dones, dones que estimen homes, homes i dones que no estimen. I gira, el món gira, no s'atura per ningú. I a cada volta li suma un dia, i ajuntant dies passen els anys. I tot volta, volta. I a cada volta una mica més grans, una mica més vells/es, amb més experiència, alguna cana, algunes canes, moltes canes i indicis d'arrugues. Tant és, el temps passa, i tot gira i gira, i sumes experiències.
.
Hem aprés a dir , hem aprés a dir no, a acceptar, a renunciar. Hem educat la ment, el cor. Ens anem modelant per l'interior amb la suavitat de l'artista terrissaire que treballa l'argila. Ens anem afaiçonant amb la violència dels cops de l'artista ferrer que amb foc i força dona forma al ferro. Ens anem esculpint com l'escultor fa fora el sobrant a cops de massa i escarpa, burinant la forma desitjada.
.
I cada dia que passa som més nosaltres, cada minut que respirem ens coneixem més. A cada alè tenim més clar que és el que volem.
.
A cada pulsació rebem amor, el mateix que a cada pulsació tornem. I tot volta i tot gira i res s'atura, una transformació constant de tot. I en el món atòmic a cada moment que passa, a cada volta tots tenim més de tots. Per tant qui estimen ja forma part de nosaltres... que bé!!!
.
I tot volta i tot gira. Gira la vida, volta cansada. Seguretat, pas ferm s'acaba un dia, comença un altre i que ens alimenta?
...l'amor, l'amor dels altres, l'amor pels altres. L'amor per tu...
.
.
.
Però ho sento!!!
per molt que ho provo, no puc estimar a tothom. I fins i tot us podria donar noms...
.
Volta i gira, i gaudir del aquí i del ara. És l'únic que realment tenim, som!!!
.
.
.
.
.
.
.
...i el país?
....AAAaaaiiiii!!!!
alguna cosa es cou al país...
.
.
.
FOTO MEVA, FRAGMENT D'UNA ESCULTURA DE E.CHILLIIDA