DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dijous, 18 de febrer de 2010

TICS ANTI-DEMOCRÀTICS

.
.
.......
.........HOSTES VINGUEREN..., QUE DE CASA ENS TRAGUEREN...
.
.
Els tics anti-democràtics deixen entreveure el tarannà d'aquells, siguin persones o partits polítics, que venen una imatge quan en realitat són tot el contrari.
.
Els abanderats per la democràcia, precisament aquells que no es treuen aquesta paraula de la boca "DEMOCRÀCIA", són els que en realitat ho tenen mal entès. Vull pensar això, per què si ho tenen ben entés, a les hores és que no són demòcrates.
.
Sense anar més lluny, a l'Ajuntament de Sant boi de Llobregat, el passat dilluns dia 15 de febrer es va presentar una moció de suport per fer un referèndum per la independència, ... i com era d'esperar, els partits mega-demòcrates com són el PSOE, el PP, i CIUDADANOS, van votar en contra de donar suport a una consulta popular. Qui ho diria, les bases de la democràcia bombardejades i ni tant sols passen vergonya.
.
Es veu que la democràcia, es entesa com a impedir a la gent, al poble que es pronunciï, posant la seva opció a dins d'una urna.
.
...I jo innocent de mi!!! que em pensava que la democràcia la exercia el poble exercint la seva sobirania i que per això s'utilitzen els referèndums, per que la gent lliurement exposi si està d'acord o en contra. Però NO!, es veu que l'autènticament democràtic, com a mínim pel PSOE, PP, i CIUDADANOS de Sant Boi, consisteix en posar traves a una consulta popular.
.
M'agradaria que la vergonya es podés comprar al mercat, d'aquesta forma els hi podria comprar uns sac ben ple i regala'ls hi. Però com que no és així continuaran sent uns desvergonyits i uns anti-demòcrates.
.
QUINA PENA!!!
.
Faré tot el possible per que el 20 de juny del 2010 el poble de Sant Boi pugui expressar-se mitjançant les urnes (encara que la consulta no sigui vinculant). L'exercici democràtic és votar. o NO són opcions personals, com també ho és el vot en BLANC. Impedir un referèndum és feixisme.
.
.
.......
.......EL MEU AJUNTAMENT
..........COM M'AGRADARIA VEURE'L REALMENT DEMOCRÀTIC
.
.
Aah!!! JO VOTARÉ SÍ A LA INDEPENDÈNCIA DEL MEU PAÍS. PER QUE EMOCIONALMENT HO SENTO AIXÍ I PER QUE JA ÉS INSOSTENIBLE L'EXPOLIACIÓ FISCAL QUE PATIM.
.
.
.

1 comentari:

BAMBOO ZEN ha dit...

Company, com vols que aquesta colla de “””demòcrates””” del ajuntament de Sant Boi de Llobregat, que han gestat un nou tipus de feudalisme modern, o llei del embut subliminal, donin suport a la lliure elecció del poble a decidir, si el seu rei PSOE, no els dona permís des de Madrid? Idealismes politics al marge, els es totalment igual el poble pensa, necessita o vol . No més tenen una idea al cap: PODER A QUALCEVOL PREU, i més quant porten tan de temps al govern municipal com es el cas del nostre poble. La llàstima es que, cap de la resta de partits que els envolten no son millors que ells, i els que ho semblaven, s’han deixat corrompre per unes molletes de poder. PER TANT, EL POBLE CATALÀ HA DE DECIDIR AMB EL SUPORT POLITIC O SENCE ELL.