DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA

DECLARACIÓ D'INDEPENDÈNCIA APROVADA EL 14 DE DESEMBRE DE 1961 PER L'ASSEMBLEA GENERAL DE LES NACIONS UNIDES:



TOTS ELS POBLES TENEN DRET D'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET, ELLS DETERMINEN LLIUREMENT LLUR SITUACIÓ POLÍTICA I LLIUREMENT PROSSEGUEIXEN LLUR DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC,
SOCIAL I CULTURAL.
UNA INSUFICIENT PREPARACIÓ POLÍTICA, ECONÒMICA, SOCIAL O D'EDUCACIÓ NO POT SERVIR MAI DE PRETEXT PER AJORNAR LA INDEPENDÈNCIA.

EP, COMPANYS !!!

HOLA, HOLA A TOTHOM, AMICS, AMIGUES, CONEGUTS I CONEGUDES, AMANTS ESTIMADES,
DESCONEGUTS I VIATGERS DE BLOCS...
ANIMEU-VOS I FEU COMENTARIS, ÉS SENZILL I M'APORTA MOLT.
I EN DEIXA PETJADA DE QUI ES PERD PER AQUEST BOSC.

dijous, 23 de setembre del 2010

TEMPS DE TITELLES

.
...
.
.
Temps convulsos els que vivim. Però de fet el que m'importa és com s'estan vivint al meu país.
.
Les coses estan canviant, és evidentissim i ningú no ho pot negar, sobre tot políticament parlant.
La malmirada independència s'està fent un forat seriós entre el politicam ja existent, tant que molts ja s'han apressat a modificar el seu discurs. Ara la dicotomia esquerra/dreta ha quedat desdibuixada i s'ha imposat de forma natural i legítima el posicionament o bé a la banda independentista, sobiranista o a la banda dependentista, unionista. En un país annexionat per un altre, no cal dir que és el nostre cas, és ben normal que al final hàgim arribat a aquest punt.
.
Està ben clar que qui fa i desfà països, que qui mou fronteres ara mateix són els diners. El poder del diner, sic!!! El banc mundial és el que té en propietat el paper i llapis per dibuixar al seu gust la distribució del planeta.
.
A les hores per què hauríem de continuar lluitant per la nostra llibertat com a poble? Doncs per que aquest banc mundial està construït a sobre de la sorra, els seus fonaments són una mentida, que només pot sobre viure si les titelles que dominen no tallen els fils.
.
.......................
.
I en aquest punt entrem nosaltres, comencem a tallar fils des de la base. Hem de tallar els fils dels titelles infiltrats en els moviments populars independentistes i no parar aquí, hem de seguir desmmascarant dirigents de partits que presumint de lliures, en lloc de fils els mouen cordes, donant la cara per la feina bruta, o hauria de dir, gastant la barra que tenen mentint a tot un país per satisfer als seus amos.
.
I aquest "superiors" adinerats escarxofats en les seves poltrones o seria més adequat dir escarxofats en els seus BANCS (dels que no tenen potes vull dir) i que formen lobbys amb molt poder que no són més que eines del Banc Mundial o el Senyor de les Titelles.
.
Així doncs comencem a tallar fils començant pel nostre país, quasi segur que al Senyor de les Titelles no li treurem el seu joc de les mans. Però el sol fet de neutralitzar l'annexió que patim des de fa 296 anys, ens aportarà una molt millor qualitat de vida, també el descans de no haver d'anar pel món explicant lo inexplicable (portem documentació espanyola però que no som espanyols, això és molt cansat), i serem legitimament lliures i reconeguts, i viurem amb tota la dignitat dels homes i dones lliures.
.
COMENCEM A TALLAR FILS ,TOTS. ELS DELS TITELLES I ELS QUE ENS VAN COSIR PER FORÇA A UN ESTAT QUE NO ÉS EL NOSTRE.
.
DESCOSIM-NOS, DESANNEXIONEM-NOS...
.
INDEPENDITZEM-NOS!!!!
.
.
.

1 comentari:

Nur de Catalonia ha dit...

Feia molt de temps que no lleigía un conte de titelles!!
Les titelles sempre m'han fet por, o respecta, no em preguntis pq. En aquesta realitat però, no deixa de fer-me sentir vulnerable, però a la vegada conscient de que la nostra participació és importantíssima pq el mòn, Catalunya en el nostre cas, evolucioni, ja no fent una neteja étnica, sinó intentan despenjar "unes titelles" que a hores d'ara encara fan la mateixa "funció".

M'ha agrada't moltíssim com ho expliques!! ;)